Fii parte din povestea noastra!

În calitate de părinţi, vă invităm să vă alăturaţi eforturilor noastre de a sprijini copiii cu autism și alte întârzieri în dezvoltare, care beneficiază de servicicii specializate în centrul nostru de zi și pentru care ne dorim să aibă acces la servicii specializate, indiferent de situația lor financiară.

Vă rugăm să deveniți o parte activă a visului nostru de a-i ajuta să își atingă potențialul maxim de dezvoltare. În România, problema principală o constituie faptul că deocamdată costul terapiei de recuperare este susţinut de către părinţi, deși problematica autismului este în atenția instituțiilor statului în ultima perioadă și se fac pași timizi în acest sens. Deci, terapiile de recuperare nu sunt decontate de către stat conform nevoilor acestor copii, dacă ținem cont că fiecare ar avea nevoie, în medie, de patru ore de terapie zilnic.

Costul terapiilor de recuperare este unul foarte mare, astfel încât doar câteva familii îşi pot permite să susţină financiar aceste costuri, ceea ce înseamnă, în fapt, că majoritatea copiilor afectați nu beneficiază de terapiile fără de care nu se poate vorbi de recuperarea sau îmbunătățirea calității vieții acestor copii.

Din acest motiv, asociaţia noastră încearcă din răsputeri să găsească sponsori, să organizeze evenimente de strângere de fonduri, să facă lobby pe lângă Guvernul României, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor afectate şi a familiilor acestora.

Orice donație este o contribuție valoroasă! Rezultatele noastre din ultimii 10 ani au fost posibile datorită susținerii oferite de diferiţi sponsori care ne-au fost alături, aşa cum şi dumneavoastră puteţi fi unul dintre ei!

Suntem conştienți de faptul că proiectul nostru nu poate fi finanţat de către o singură persoană, dar suntem convinşi că împreună vom putea realiza foarte mult.

Rezultatele noastre din ultimii 10 ani au fost posibile datorită susținerii oferite de diferiţi sponsori care ne-au fost alături, aşa cum şi dumneavoastră puteţi fi unul dintre ei.

Vă mulțumim!

Donaţii:
Banca Transilvania Cluj-Napoca
LEI: RO20BTRL06601205H34389XX
EURO: RO72BTRLEURCRT00H3438901
LIRE: RO67BTRL06607205H34389XX

 

Politica de livrare și retur

Odată finalizată comanda, se începe etapa de procesare spre livrare a acesteia. Livrarea fiecărei comenzi se efectuează prin curierat rapid, de luni până vineri, în termen de 5 zile lucrătoare din momentul finalizării comenzii. Comenzile plasate în zilele de vineri se vor livra la începutul săptămânii următoare. Termenul poate suferi modificări în funcție de zilele de concediu sau de sărbătorile legale. De asemenea, în luna decembrie, livrările pot suferi modificări și întârzieri datorate volumului crescut al comenzilor firmelor de curierat cu care colaboram.

Costurile de transport

Tarifele de transport sunt afișate în funcție de firma de curierat aleasă.

Retur

Dacă din diferite motive considerați că un produs nu este potrivit, nu este nicio problemă. Vă oferim posibilitatea de a returna sau de a schimba produsul cu orice alt articol de pe website care se încadrează în prețul produsului inițial. 

Vă reamintim că în cazul produselor personalizate  nu este permisă returnarea produsului.

Dacă nu vă aflați în această situație, primul pas spre a realiza returul este de a  trimite un e-mail pe adresa office@autismtransilvania.ro. Veți primi un formular pe care vă rugăm să îl completați în întregime pentru asigurarea eficienței procesului de returnare a produsului în cauză. De asemenea, dacă doriți să ne contactați în mod direct, vă stăm la dispoziție la datele de contact de mai jos. 

Asociația Autism Transilvania

Str. Prof.Dr.Ghe.Marinescu, nr. 84-86, Cluj-Napoca

Tel. 0754942285, email: office@autismtransilvania.ro